Over ons

YOE Design - een eigen merk, eigen ideeën en ontwerpen.
Wij, Stephanie en Ted bedenken, ontwerpen en maken diverse sieraden met veel natuurlijke producten. Onze sieraden maken we met half edelsteen, kralen van natuursteen en hout.

 

De unieke leren tassen van diverse soorten leer kopen we in bij kwaliteit leveranciers en maken een aantal modellen zelf. De prachtige houten giftboxen van olijf of zebrano hout, prachtige houten ringen worden op maat gemaakt. En we maken stoere bootbelts, decoreren hoeden en verkopen diverse accessoires. Wij werken ook in opdracht, heeft u een idee of wens voor een bepaalde kleur, of model laat het ons weten.

 

Vanaf 31 juli 2020 is onze winkel in Oudkarspel geopend. Daar vindt u ook Ibiza style kleding en andere leuke stylen. Diverse cadeau artikelen en horloges. Wij zijn regelmatig op diverse markten, braderieën, ladies night, thuis party’s te vinden. Neemt u eens een kijkje op onze website www.yoedesign.nl, fb Yoe design of instagram Yoe design! Hopelijk tot snel, liefs S&TšŸ’š

Een extra toevoeging ivm het Corona virus

 

Het blijft een gekke tijd en helaas zijn wij nog niet van corona af. Ondanks dat de webshop altijd online open is, ben ik blij dat de deuren van de YOE winkel in Oudkarspel open kunnen blijven. Uiteraard blijft de volksgezondheid op de eerste plaats, zodat jullie veilig kunnen komen winkelen heb ik de volgende/nodige maatregelen genomen: er is een deurbeleid, er wordt naar uw gezondheid gevraagd, maximaal 4 personen tegelijk in de winkel, ook de workshops zullen tijdelijk met kleinere groepjes plaatsvinden, er is hand desinfectie aanwezig en er wordt voldoende geventileerd, we houden afstand van elkaar en samen moeten we er voor zorgen dat we zo gezond mogelijk blijven en deze bijzondere en heftige tijd door komen. Support en steun uw kleine middenstander, het zijn moeilijke tijden. Shop lokaal en vermijd drukte. Voor  iedereen wens ik veel gezondheid toe.

Mondkapjes zijn niet verplicht, worden wel geadviseerd.