Over ons

YOE Design - een eigen merk, eigen ideeën en ontwerpen.
Wij, Stephanie en Ted bedenken, ontwerpen en maken diverse sieraden met veel natuurlijke producten. Onze sieraden maken we met half edelsteen, kralen van natuursteen, ringen en hangers van hout.

 

De unieke leren tassen van diverse soorten leer kopen we in bij kwaliteit leveranciers en maken een aantal modellen zelf. De prachtige houten giftboxen van olijf of zebrano hout, de unieke houten ringen worden op maat gemaakt. En een uniek product, de HerinneRing van hout waarin bijvoorbeeld as van een overleden dierbare, zand van je favoriete vakantie strand, kurk van een feestelijk champagne moment en nog veel meer mogelijkheden die wij in een persoonlijke ring kunnen verwerken. Wij werken in opdracht, heeft u een idee of wens voor een bepaalde kleur, of model laat het ons weten.


Wij verkopen dameskleding, sieraden, tassen, cadeauartikelen van diverse merken, cowboyhoeden, voorbestaan en nog meer moois.
Maar natuurlijk voor een gezellige creatieve workshop voor jong en/of oud bent u ook van harte welkom. 

Vanaf 31 juli 2020 is onze winkel in Oudkarspel geopend. En in mei 2022 zijn wij verhuisd naar de dorpsstraat 579 in Noord-Scharwoude

Daar vindt u, diverse leuke merken kleding, zoals Dreamstar, Ivy Beau, Kdesign, triple nine en het hele jaar hebben wij regelmatig een wisselende collectie dameskleding, diverse cadeau artikelen en horloges. Wij zijn regelmatig op diverse markten, braderieën, ladies night, thuis party’s te vinden. Neemt u eens een kijkje op onze website www.yoedesign.nl, fb Yoe design of instagram Yoe design! Hopelijk tot snel, liefs S&TšŸ’š