Vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei feestelijke openingsweekend in de nieuwe YOE Damesmode winkel in Noord-Scharwoude

Handgemaakte houten ringen

De HerinneRing

Prachtig uniek ontworpen en handgemaakte houten ring. In deze op maat gemaakte ringen wordt de as van een dierbare persoon of huis,  gezelschapsdier verwerkt. Met respect en veel zorgvuldigheid verwerken wij, in eigen atelier, de as in de houten ring. De as is zichtbaar en afgedekt met een speciale hars. De ring wordt op maat gemaakt en is mogelijk met of zonder gouden of zilveren ringen. In diverse soorten en kleuren hout te bestellen. In de winkel in Oudkarspel bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden, dit is eventueel ook in de avonduren mogelijk als u meer privacy wilt. Online bestellen is ook mogelijk, u kan de as dan naar ons opsturen.

YOE Design is een geregistreerd merk. Deze HerinneRingen zijn uniek en worden nergens anders gemaakt, ze zijn ontworpen en bedacht door en voor YOE Design alleen en bestemd voor Nederland en tot ver daarbuiten. Namaken en kopiëren is niet toegestaan. 

Via de webshop bestellen; er staat een basis bedrag van €162,50,- voor de ring met as. In overleg krijgt u een factuur voor de overige toevoegingen die u in uw HerinneRing wilt hebben. 

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen, telefonisch contact opnemen, of naar de winkel in Oudkarspel komen

.


Overige handgemaakte houten ringen

Prachtig op maat gemaakte houten ringen. De vele soorten hout en kleuren bespreken wij graag met u, zodat wij de perfecte ring voor u op maat kunnen maken. 

De ringen zijn met gouden en zilveren of messing ringentjes te maken. Diverse breedtes in de ringetjes, één, twee en zelfs drie kunnen er worden verwerkt in de houten ring. 
Het houten doosje is ook handgemaakt en een unieke giftbox. Hier kan je mooiste  ring(en) in bewaren. Een originele verpakking voor een mooi geschenk of met een prachtige ring in de giftbox je geliefde mee ten huwelijk te vragen. Diverse maten mogelijk. 

De unieke ringen worden op maat gemaakt, beslis zelf de breedte en dikte van de ringen. Fantastisch als vriendschapsringen, verlovingsringen en trouwringen.

De ringen worden in ons atelier in Noord-Scharwoude gemaakt. In de winkel zijn de ringen te bezichtigen en bestellen, of via een bericht kunt u de gewenste ringmaat doorgeven.

Prijs is vanaf prijs en per stuk