Houten ringen

Prachtig uniek ontworpen en handgemaakte houten ring. In deze op maat gemaakte ringen wordt de as van een dierbare persoon of huis,  gezelschapsdier verwerkt. Met respect en veel zorgvuldigheid verwerken wij, in eigen atelier, de as in de houten ring. De as is zichtbaar en afgedekt met een speciale hars. De ring wordt op maat gemaakt en is mogelijk met of zonder gouden of zilveren ringen. In diverse soorten en kleuren hout te bestellen. In de winkel in Oudkarspel bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden, dit is eventueel ook in de avonduren mogelijk als u meer privacy wilt. Online bestellen is ook mogelijk, u kan de as dan naar ons opsturen.


YOE Design is een geregistreerd merk. Deze HerinneRingen zijn uniek en worden nergens anders gemaakt, ze zijn ontworpen en bedacht door en voor YOE Design alleen en bestemd voor Nederland en tot ver daarbuiten. Namaken en kopiëren is niet toegestaan. 

Via de webshop bestellen; er staat een basis bedrag van €100,- voor de ring. In overleg krijgt u een factuur voor de overige toevoegingen die u in uw HerinneRing wilt hebben. 

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen, telefonisch contact opnemen, of naar de winkel in Oudkarspel komen

.

Prijzen:

hout en as, vanaf € 160,- 

hout, as en messing, vanaf €180,- 

hout, as en 925 zilver, vanaf €210,-

hout, as en 14 karaat goud, vanaf 280,-

Een prachtige handgemaakte houten ring op uw eigen maat. De prachtige lijnen in det bijzondere hout geven uw ring een prachtige natuurlijke uitstraling. Deze unieke ringen zijn ook met een messing, gouden of zilveren ring in het midden te bestellen. Prachtig om te geven en te krijgen, ook als verlovings of trouwringen te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie en bestellingen.

Prijzen vanaf;

Damesring € 47,50

Herenring € 49,50

De zebrano houten ringen met brede gouden ring zijn vanaf €350,- pst, voor meer informatie of bestellen kunt u telefonisch, per mail of via contact formulier contact met ons opnemen 

Prachtig op maat gemaakte houten ringen. De vele soorten hout en kleuren bespreken wij graag met u, zodat wij de perfecte ring voor u op maat kunnen maken. 

De ringen zijn met gouden en zilveren of messing ringentjes te maken. Diverse breedtes in de ringetjes, één, twee en zelfs drie kunnen er worden verwerkt in de houten ring. 
Het houten doosje is ook handgemaakt en een unieke giftbox. Hier kan je mooiste  ring(en) in bewaren. Een originele verpakking voor een mooi geschenk of met een prachtige ring in de giftbox je geliefde mee ten huwelijk te vragen. Diverse maten mogelijk. 

Voor meer informatie en bestellingen kunt u contact met ons opnemen, dan kunnen wij een mooi en uniek ontwerp naar uw wensen maken.

Prijzen

vanaf €42,50voor smalle ring 

vanaf €62,50voor smalle ring met messing

vanaf 77,50 voor smalle ring met zilver

vanaf €102,50 voor smalle ring met goud
Cadeaubox vanaf €59,95

U kan de basis ring bestellen en betalen, bij opmerkingen kunt u aangeven welke ring maat( binnen maat van eigen ring) en toevoegingen van materialen u in de ring wil. Daar krijgt u dan een aanvullende factuur van

Zie foto prijslijst voor meer informatie