Houten ringen

Prachtig uniek ontworpen en handgemaakte houten ring. In deze op maat gemaakte ringen wordt de as van een dierbare persoon of huis of gezelschapsdier verwerkt. Met respect en veel zorgvuldigheid verwerken wij, in eigen atelier, de as in de houten ring. De as is zichtbaar en afgedekt met een speciale hars. de ring wordt op maat gemaakt en is mogelijk met of zonder gouden of zilveren ringen. In diverse soorten en kleuren hout te bestellen. In de winkel in Oudkarspel bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden. Online bestellen is ook mogelijk, u kan de as dan naar ons opsturen. Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen.

Prijzen:

hout en as, vanaf € 125,- 

hout en messing, vanaf €150,- 

hout en 925 zilver,vanaf €185,- 

hout en 14 karaat goud,vanaf 195,-

Houten ring van Zebranohout

€ 62,50

Houten ring van Zebranohout

€ 62,50

Een prachtige handgemaakte houten ring op uw eigen maat. De prachtige lijnen in det bijzondere hout geven uw ring een prachtige natuurlijke uitstraling. Deze unieke ringen zijn ook met een gouden of zilveren ring in het midden te bestellen. Prachtig om te geven en te krijgen, ook als verlovings of trouwringen te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie en bestellingen.

Prijzen vanaf;

Damesring € 62,50

Herenring € 69,50 

Diverse handgemaakte houten ringen

€ 49,95

Diverse handgemaakte houten ringen

€ 49,95

Prachtig op maat gemaakte houten ringen. De vele soorten hout en kleuren bespreken wij graag met u, zodat wij de perfecte ring voor u op maat kunnen maken. 

De ringen zijn met gouden en zilveren of messing ringentjes te maken. Diverse breedtes in de ringetjes, één, twee en zelfs drie kunnen er worden verwerkt in de houten ring. 
Het houten doosje is ook handgemaakt en een unieke giftbox. Hier kan je mooiste  ring(en) in bewaren. Een originele verpakking voor een mooi geschenk of met een prachtige ring in de giftbox je geliefde mee ten huwelijk te vragen. Diverse maten mogelijk. 

Voor meer informatie en bestellingen kunt u contact met ons opnemen, dan kunnen wij een mooi en uniek ontwerp naar uw wensen maken.

Prijzen

vanaf €49,95 voor smalle ring 

vanaf €54,95 voor smalle ring met messing

vanaf €75,-voor smalle ring met zilver

vanaf €95,- voor smalle ring met goud
Cadeajbox vanaf €59,95